2019-06-03 12:33:52

Učimo zajedno 4: Održali smo info dan! :)

Dana 3. lipnja 2019. godine u holu škole održan je Info dan pod nazivom „Učimo zajedno 4“ – „Kako i ja mogu biti pomoćnik u nastavi“.

Osnovna škola Hrvatski sokol Podgajci Podravski se kao škola partner uključila u projekt Učimo zajedno 4 – „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama – faza III“ kako bi osigurala pomoćnike u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju kojima je to potrebno. Kroz ovaj projekt smo uspjeli dobiti pomoćnicu u nastavi za jednog učenika naše škole.

Jedna od obveza sudionika u projektu je održavanje Info dana kako bi se učenici, učitelji, roditelji, radnici škole i zainteresirani mještani upoznali s projektom „Učimo zajedno 4“.

Dana 3. lipnja 2019. godine u holu škole održan je Info dan pod nazivom „Učimo zajedno 4“ – „Kako i ja mogu biti pomoćnik u nastavi“. Info danu su nazočili učenici Osnovne škole Hrvatski sokol Podgajci Podravski te učitelji i zaposlenici škole. Pedagoginja je, nakon predstavljanja projekta, održala prezentaciju o važnosti pomoćnika u nastavi te savjetima uputila učenike kako oni mogu pomagati učenicima u potrebi. Tijekom predstavljanja projekta učenicima se obratila i pomoćnica u nastavi, koja je opisala svoje poslove pomoćnice u nastavi.

Prisutni su se tada potpisali na potpisne liste te osvježili malom zakuskom.

 


Osnovna škola Hrvatski sokol Podgajci Podravski